Det rullar på...

Livet rinner iväg, nja, inte iväg utan rullar på kanske man ska säga...
Jobbar massor, fullt ös på jobbet, mycket att göra, kommer hem till mina fina barn, leker lite, sen middag som min kära make lagar, sen kvällsprocedur, bad/nattkläder/borsta tänderna och så, sen gosa i soffan och sen sovdags.
 
Jag ammar fortfarande Vide på kvällen när jag nattar honom, så jag sitter i soffan och ammar honom och Victor lägger Luna i sin säng. Sen tar Victor Vide från min famn och lägger honom i sin säng.
 
Då får vi en liten stund själva, men betoning på liten stind, jag brukar somna ganska fort.
Jättetråkigt, jag hatar att vara så trött hela tiden. Men jag är verkligen helt färdig. Jag jobbar i 110% hela dagarna på jobbet, går sällan på rast och sen fortsätter jag hem i 110% tills barnen somnat. Inte konstigt att man somnar då.
 
Victor och jag håller på att kolla igenom alla Star Wars filmerna, det tar lång tid kan jag säga! :D Orkar sådär en halvtimme i taget sen somnar jag. Kul sällskap liksom... Victor är för övrigt i Nynäs idag i ett dygn för att se alla filmerna med en vän. Jag är själv med barnen över natten för första gången. hoppas det går bra!
Det jag är mest orolig för är om Luna kommer hosta hela natten och väcka oss alla... eller som hon numera vill kissa på pottan mitt i natten och jag måste resa mig från Vide och han kommer vakna av det. Måste flytta in pottan till sovrummet så jag slipper gå iväg, vågar inte gå iväg från Vide som ligger i våran säng, vill inte ha en bebis dumsa i golvet.
 
Hittills har de väl varit hyffsat snälla. Ville inte sova mer än 30 minuter i vagnen på balkongen, men sen somnade han om i min famn i en timme till.
 
I januari går jag ned i tid till 80% så jag får känna att jag hinner med mina barn och hämta på förskolan och så. Victor kommer lämna och jag ska hämta. Så vi måste köpa en till bil med... och två till barnstolar. Men annars kommer det inte funka. Det tar typ 15 minuter att gå till förskolan.

RSS 2.0