Andrum

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig.
Jag är i stort behov av att få vara själv lite, prata med en annan vuxen människa... Man blir liksom lite matt, trött, ostimulerad av att inte få prata med annat än en 2-åring och en 8 månaders hela dagarna. Hade tänkt mig en fika för mig själv eller nåt, helst med sällskap, men det är lyx. Men det blev fullt ös som vanligt och fanns ingen tid över till mig. 
 
Vide ammar fortfarande som förut, men får smaka lite mat vid våra måltider, mjo smaka, det är långt ifrån någon portion mat han äter.
Vi övar med flaska med, flera gånger om dagen, utan framgång tyvärr. Testade även med amningsnapp nät han skulle amma, men han bet bara på den så jag tog bort den illa kvickt för att inte få fler bett, han har redan bitit mig en gång, hoppas det var en engångsföreteelse med tanke på att jag inte kan sluta amma. 
Det är rätt frustrerande kan jag tala om, jag känner mig helt kvävd, kan inte sluta på mina villkor, bara på hans. Det är nog därför jag mår som jag mår just nu med. Jag behöver andrum!
 
Nu köpte jag en glass påväg hem från förskolan och sitter ute solen, Vide sover i vagnen som jag gungar med min fot Och jag inser att Luna fick för mycket kläder på sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0