Sommar!

Första badet igår!
 
Eftersom jag är ensam hemma med barnen och det är galet varmt och massa farlig sol ute på dagarna så blir det inget bad på dagen.
Men när pappa kom hem från jobbet hade jag fixat pastasallad och så åkte vi till stranden och badade och åt middag där. Jättemysigt!
 
Vi har köpt badringar till vide med nu, likadana som Luna har, men en mindre storlek(fast de är större!) :)
Jättekul att kunna ha med oss båda ut i vattnet så vi kan simma tillsammans! de flyter fint, vi måste bara balansera dem. Luna kunde inte riktigt "simma" förra året, men nu försökte hon faktiskt sparka med benen och armarna! Vi måste bada massa mer så hon lär sig!
 
Idag är även min sista dag som föräldraledig ensam med båda barnen! Nu har Victor semester sen är han pappaledig tills januari när Vide ska skolas in på förskolan.

Och jag ska börja jobba igen i augusti!!! Och nu på riktigt känns det som, sist så kom jag tillbaka och var gravid igen och jobbade bara 7 månader. Nu ska jag hoppa tillbaka till verkligheten igen på riktigt!
 
Känns både kul och läskigt! Jag ska jobba med något nytt och vet inte vad än och jag ska inte vara hemma med Vide längre. Den lilla killen som fortfarande ammar massor både nätter och dagar. Men han har iaf börjat äta lite bättre så han överlever nog när jag inte finns i närheten.
Däremot behöver han lära sig att dricka. Nu ammar jag mer igen för att han ska få i sig värska i värmen.
 
Och japp, det här är jag, två barn senare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0