Vides matresa

Vide är nu 8 månader och han ammas fortfarande till största del.
Egentligen inget mig emot, men jag börjar bli lite stressad över att jag ska jobba i augusti igen, det är bara 3 månader kvar! Inte nog med att jag har panik över att lämna Vide, så äter han inte heller. Just nu är ju jag livsnödvändig för honom.
Nä, han tar inte flaska, han fattar inte hur man gör, han suger inte på den. Jag hade väl en himla tur i fredags för då fick jag i honom 45 ml ersättning, det är ganska lite, men något iaf!
När vi testade igen i helgen så gick det inte alls. Testade på sked, pipmugg och i kopp med, men nä... han fattar inte.
 
Gröt då? Jo, vi får in nån enstaka sked innan han börjar spotta ut. Pure samma sak. Vissa dagar får vi in mer, men det är ju ett himla trugande, det är ju inte som att han gapar och vill ha maten.
BLW då? Alltså att äta bitar av mat själv... nja. Han brukar få bröd på morgonen när jag äter frukost, men det är inte så kul, han stoppar lite i munnen, men spottar bara ut. Majskrokar och smörgåsrån är det enda han faktiskt "äter".
 
Luna åt mat från 6 månader, slutade amma vid 7 månader och bytte till ersättning istället. Nu vill jag inte byta ut amningen, men fasa ut den. Min plan är nu att sluta amma när han fyller ett, får se hur det går. Helst vill jag inte nattamma när jag ska jobba.
 
Vi kämpar, varje dag med pure, bitar och flaska/pipmugg. Någon gång ska han väl intressera sig mer för mat än att amma.
Skulle jag vara hemma mer än ett år skulle jag nog inte ha samma stress, då hade vi kunnat ta det i Vides takt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0