Magsjuk Luna

Både i tisdags och onsdags har jag hämtat Luna ute på förskolan och de har ätit mellanmål ute. När jag hämtar Luna har hon alltså hunnit leka lite ute när jag kommit och varit extremt lätt att få med sig hem! När hon hämtas inne kan vi hålla på ett bra tag innan vi komner därifrån.  Luna vill inte klä på sig, springer iväg och vill inte alls, sen har jag dessutom Vide att hålla reda på sig reser sig, tuggar på diverse lösa saker på golvet.
 
I onsdags så gick det så bra, Luna fick gå en bit hem och gjorde precis som jag sa och gick bredvid vagnen utan att springa iväg och höll mig i handen över vägen.
 
Jag skulle dessutom vara hemma hela kvällen med båda och natta dem själv. Allt gick fint, jag fixade mat, tvättade, bytte till pyjamas på båda, satte Luna i soffan med välling, hon säger att hon har ont i magen... Och spyr! Uäh!!! Inte när jag är själv, fy! Var tvungen att duscha av Luna och satte stackars trötta ledsna Vide i babysittern. Vid läggning var inge bra tajmat att börja spy När man är själv. 
Tillslut somnade Luna i soffan och Vide i min famn lagom tills Victor kom hem. 
Fy, det är verkligen inge kul med sjuka barn när man är själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0