Luna kan

Idag har Luna visat mig att hon kan stoppa saker i munnen!
Hon har stoppat händerna mycket i munnen senaste tiden. Och idag satt hon med sin nya leksak i min famn och tog tag i den och stoppade den i munnen! :D
 
 
Sen tänkte jag även fota henne när hon var så duktig på att hålla upp huvudet... och ja, jag fick en bild:
 
Men sen bestämde hon sig även för att visa hur man rullar runt. Hon gjorde det första gånger för ett bra tag sen, men nu händer det hela tiden när hon ligger på mage.
Och mitt pyttelilla babygym blir väldigt litet när hon får för sig att rulla runt i det:

Nappen <3

Jag trodde aldrig att jag skulle gilla nappen så mycket!
Tänkte till och med på att inte använda napp alls. Tänkte att det kunde vara skönt att slippa nappen.
Tror det tog 3 veckor innan vi ens testade nappen, sen testade vi lite då och då, enstaka gånger för att lugna Luna.
 
Men oh!!! Nappen är helt fantastisk! Det känns lite som fusk, men oh, livet blev så mycket enklare med en liten napp!
 
Nyss var hon jättegrinig och ville inget alls, inget var bra. Märkte att hon var trött, men alldeless för arg för att somna och komma till ro. La henne i babynestet och stoppade in nappen... poff, så somnade hon! :D Tack fina uppfinning!
 
På nätterna behöver hon inte nappen, hon somnar ofta bra, men ibland vill hon inte somna om efter en amning och då åker nappen fram, främst för att det är lätt och bekvämt, varför göra det jobbigt för en?
Jag tror att jag blir en bättre mamma om jag har en nöjd bebis.
I vagnen när vi är ute och går har hon också nappen ibland för att somna. Men hon spottar ofta ut nappen när hon väl har somnat faktiskt.
 
Dock vill jag försöka undvika att ha nappen jämt.
 

Mammaträff

Idag var jag och Luna ute och gick här i Hägernäs med två av mammorna från mammagruppen, supertrevligt!
Jag är så himmla glad över att denna mammagrupp finns, jag känner inte sådär jättemycket folk och ännu minfdre folk som faktiskt har barn. Och folk i Täby känner jag nästan ingen alls, så jag är väldigt glad över den här mammagruppen!
Vi gick en liten promenad och sen fikade vi nere vid Hägernäs Strand, kände mig som en riktig lattemamma! Saknar bara lattehållaren på barnvagnen så hade jag varit en riktig lattemamma!
 
Vädret var helt perfekt! Solen sken och vi satt faktiskt ute och fikade! Kunde inte bli bättre!
Dagen har alltså varit superbra och Luna sover fortfarande i vagnen. Dagarna blir så lätta när man är ute med Luna i vagnen och hon får sova, för sen när hon vaknar är hon utvilad och nöjd!
 
Bjuder på en bild från dagens promenad:

Jäkla öron!

Jag är livrädd för att Luna ska få mina öron... vill så att hon ärver Victors. Snälla snälla!

"Vadå, det är väl inge fel på dina öron...?", nä... det är inte många som ser dem. De ligger bakom mitt hår, jämt!
Har du uppmärksammat att jag aldrig eller näst intill aldrig sätter upp håret? Jo, precis... jag gör det inte för att då syns mina små utåtstående öron. De saknar liksom brosket som gör böjen högst upp, vilket gör att de bara står rakt ut.
 
Någon gång i låg/mellanstadiet fick jag det påpekat för mig att mina öron stod ut och ja, efter det blev det jobbigt att sätta upp håret inför folk.
Hemma har jag oftast uppsatt hår för att det är skönt. Jag kan även flera gånger sätta upp håret hemma inför att jag ska någonstans och vara fin, men det slutar alltid med att jag tar ned det igen för att mina öron syns.
Jag hade så gärna haft lite mindre utåtstående öron så jag skulle slippa skämmas över dem och gömma dem.
 
Flera gånger har jag tittat på hur mycket en operation av mina öron skulle kosta. Men det känns lite väl fåfängt att operera öronen. Det finns ju dessutom alltid risker med en operation, det kan ju bli ännu värre tex eller så kan man få fula ärr.
 
Hoppas så att du får Victors öron, de är jättefina... eller att du inte lägger märke till dina öron om du får mina! Eller har mer självförtroende än vad jag hade.
 
Det är tyvärr inte bara utseendet som är jobbigt. Det gör ONT att sova på högersida längre tid under en natt, därför måste man vända på sig, men just nu sover Luna till höger om mig, vilket gör att jag sover åt det hållet näst intill hela natten för att jag vill ha koll på henne. Därav har jag sedan ont i högerörat näst intill varje dag nu...
Högerörat är värre än vänsterörat. :(

Luna 2 månader idag!

Idag fyller Luna 2 månader!
Oh, hur gick det såhär snabbt?! TVÅ månader sen förlossningen?! Vad har vi gjort dessa två månader?
På något konstigt sätt känns tiden väldigt kort, men ändå känns det som att Luna alltid varit här. Förstår inte hur det gick till.
 
Luna utvecklas massor!
Senaste dagarna har hon börjat le mest hela tiden. När man tittar och pratar med henne så ler hon STORT! Hon börjar också leta efter en med blicken.
I veckan har hon också flera gånger legat i babygymet längre tid ensam och sparkat och viftat med händerna så att alla små kompisar där flyger omkring. :)
Hon börjar bli riktig stabil i nacken nu, hon tappar huvudet ibland, men mestadels så håller hon det uppe stabilt.
Man får mer utbyte av henne och känner mer kontakt, vilket är väldigt härligt! Oh, vad jag älskar henne! <3
Man märker också att hon känner efter när hon får något i handen.
Jag har lärt känna Luna mer ordentligt med och förstår hennes signaler bättre!
 
Det här med att vara mamma är tusen gånger bättre än jag någonsinn trott!
 
Eftersom hon fyller 2 månader idag fick hon ha på sig sin Ko-dräkt. Såhär söt var hon i den:

Har jag fått en liten ängel?

... ska det vara såhär lätt att vara småbarnsförälder?
Alltså... jag trodde det skulle vara JÄTTEJOBBIGT! Jag hade ställt in mig på att ha en skrikande bebis halva nätterna och att man var tvungen att sova varje gång ens bebis sov på dagen... jag trodde att man skulle vara trött, irriterad och arg. Sömnbrist trodde jag skulle vara en vana.
 
Men... det här är ju helt underbart!
Min dotter är glad och pigg på dagarna, och sover på nätterna, HELA nätterna... Har jag fått någon slags liten ängel som är helt perfekt? Kommer det att vända när som helst? Kommer det där som jag trodde komma snart?
 
Min dotter somnar efter en amning med oss kl 22... sover normalt 2-3 timmar, vill ha mat, blir ammad, sen lägger jag henne i babynestet emellan oss och så somnar hon om, varje gång! Sen vaknar hon vid halv 8 på morgonen och så går vi upp, utvilade bådatvå.
Idag sov hon 6 timmmar! Från 22 till 04 då hon var hungrig, hon skriker inte utan vaknar fint och snällt, gnyr lite och viftar runt med armar och ben, jag tar henne till mig, ammar och lägger tillbaka henne så somnade hon om till halv 8 igen, vi ammar och sen går vi upp.
 
Nu har hon även insett att babygymet är roligt att ligga i så hon kan ligga där i lite längre stunder själv, mendans jag passar på att fixa lite mat eller städar undan lite hemma.
Nyss och fortfarande så ligger hon där och sprattlar lite och tittar på tvn! Helt tyst... så jag fick dammsuga hela lägenheten....!
 
Vad är det för fel på mitt barn?! Ska de vara såhär?
Fortsätter det såhär kan jag skaffa ett helt fotbollslag, det var ju så mysigt att vara gravid... eller ja, ett halvt fotbollslag iaf. ;)
Inte direkt rädd för att skaffa ett till barn med en så himmla snäll liten Luna... och ja, en till ska det bli, men inte riktigt än. :)

"Bilden nr 2"

Ni som följer min blogg har sett denna bild förut...
 
Nu gjorde jag samma sak med en bild på mig och sen Luna. Filten, gustav och sparkbyxorna är samma som jag hade.
 

Kläder

Det här med bebiskläder, herre gud vad Luna växt helt plötsligt!
 
Hon hade storlek 50 i ca 1,5 månader. Jag testade 56 på henne några gånger men det var lite väl stort, och så plötsligt kan hon ha 56 och 50 börjar bli litet.
Jag har försökt byta kläder på henne så att hon iaf hionner använda alla plagg minst en gång. :)
Och ja, vissa plagg har hon bara haft just en gång.
Däremot känns det som jag hade precis lagom många bodys i storlek 50, använde alla och flera gånger.
Sparkbyxor däremot har jag två par som jag fått i storlek 56, och de har varit på gränsen till små redan första gången hon haft dem.
Man måste liksom vara på gång i nästa lådas storlek innan hon egentligen är där så man inte missar något plagg som är litet för sin storlek.
Jag har fått sitta och rensa och sortera lite och flyttat plagg mellan lådorna för att vissas storlekar inte är lika stora som andras.
 
Nästa storlek är 62 och det ståtr 4 månader på det, jag tror däremot att hon kommer byta till 62 innan dess. Sen är det 68 vid 6 månader och sen planar det ut lite, inte byte av storlek så ofta.
 
Har lite plagg i storlek 62 och 68 och något enstaka i storlek 74, men det behövs lite nytt innan hon kommer dit. Men det är skönt att jag har lite grann iaf.
 
I storlek 62 har vi väldigt många olika byxor har jag insett, undra om hon kommer hinna använda allt, Bodys däremot är det inte alls lika mycket av.

Mammaträff

Idag hade vi bokat träff med mammorma från BVC.
Vi skulle ses i Viggbyholm och jag skulle träffa en av tjejerna som bor här i Hägernäs innan så vi gick tillsammans till Viggbyholm där vi skulle träffa två andra tjejer. Tyvärr kom bara den ena av den, det blir så ibland när man har små barn, allt blir inte alltid som man planerat.
 
Men vi gick en liten promenad och gick sedan till Viggbyholms station och fikade på cafet som ligger där.
Jag matade Luna lite och hörde hur det brakade i blöjan så jag skulle gå och byta på henne och insåg att hon hade bajs överallt! Upp på magen!! Tack och lov för att jag alltid har ombyte med till Luna, det var liksom bara att ta av allt och tvätta av henne och sätta på ny blöja och nya kläder.
Men sen blev hon en fin tjej igen! Man vet liksom aldrig vad som händer när man har en liten bebis. ;)
Men det gick bra, olyckor händer. :)
Det var en bra och barnvänligt cafe.
 
Sen skildes vi åt, Jessica bor i Gribbylund och jag och Alma bor i Hägernäs så vi hade sällskap tillbaka igen.
 
Oh, vad skönt att träffa lite folk och kunna prata bebis med.
 
Skönt med lite promenad, det tar ca 20 minuter att gå till Viggbyholm härifrån.
 
Nu har vi kommit hem igen och Luna sover fint kvar i vagnen, så skönt! :)

Min familj!

Att ha en bebis som gråter som du sedan kan trösta och lägga på bröstet är fantastiskt. När hon sedan somnar där smälter du...! 
 
Jag älskar att vara Lunas mamma, det känns som att livet börjar på riktigt nu. Det liv jag alltid velat ha, min lilla familj tillsammans med Victor är här nu! Känslan är fantastisk! <3

Mobil, sova och app

Efter en lång kamp fick jag äntligen en ny mobil igår som jag hoppas på att det håller ett tag!
Jag tänker INTE köpa en mobiltelefon på netonnet igen då de inte kan lova att den är på svenska för att de importerar vissa telefoner från tyskland. Och det är inte så att man kan byta språk till svenska på en tysk mobil, engelska går, men inget skandinaviskt språk alls utan bara tyska, franska, spanska...
 
Det var iaf inget bråk, jag sa att telefonen var på tyska, de skulle kolla om det fanns den  modellen på svenska... vilket det inte fanns så jag fick bara pengarna tillbaka,  trots att jag öppnat både mobilen och förpackningen. Så jag var nöjd när jag gick därifrån tillslut ändå.
 
Köpte sedan mobilen på Elgiganten i Häggvik, en svenska sådan!
Sen så låg det en affär som hette Big Baby bredvid så vi gick in för att kolla... men kom ut därifrån med ett babynest som jag länge velat ha. En gallerfilt, en filt med massa hål i som man kan ha över vagnen för att skugga på sommaren, två par strumpor för 15:-/styck, en spegel till bilen så man kan se Luna från förarsätet och en ny reflex till vagnen då vi tappat den vi hade förut.
 
Luna har sovit i sitt babynest ibland och det var super! Hon ligger på plats och det känns säkrare. Kan ju tillägga att Pysen också tyckte att babynestet var mysigt! ;)
 
Jag kan nu även ladda ned appar till min telefon, det stora skälet till att jag köpte ny telefom, den gamla käkade data och datan försvann!
Jag laddade igår ned en amningsapp, jag kan där skriva vilken tutte jag ammade med och sen klockar den när och hur länge!
Helt suveränt eftersom jag alltid glömmer bort när hon åt. Så jag körde den inatt med och såhär var åran natt:
Hon sover nu i sitt babynest och jag tar henne till mig när jag ammar och lägger tillbaka henne när jag är klar, förutom de gångerna jag somnar när jag ammar, då ligger Luna kvar bredvid.
 
22:02 - Gick och lade oss (22 minuter)
01:40 (somnade ifrån appen och med Luna bredvid så vet inte hur länge)
04:26 (8 minuter)
07:07 - Gick upp (14 minuter)
 
Såhär får hon gärna fortsätta!
 
Min fina nya telefon, en HTC One SV:

Hon växer!

Vi var på BVC och hos barnläkaren igår, min lilla tös växer verkligen!
 
Från förra veckan när vi var där... alltså på  dagar har hon växt från 53,5 cm lång till 56 cm lång!
Och så har hon gått upp från 4370g till 4530g!
Hon var tvungen att mäta Luna flera gånger för att se att det verkligen stämde, men jodå, min tjej har växt!
Skönt att veta att hon faktiskt växer och att hon alltså får tillräckligt med mat!
Hon utvecklas hela tiden, det är så roligt att se!

Vi börjar plocka bort det mesta i storlek 50 och övergått helt snart till storlek 56, undra hur länge hon tänker ha den storleken.
Vi ska dessutom gå över till storlek 2 på blöjor nu ska bara göra av med de sista i storlek 1 som vi har.

Hon har precis börjat med lite nya ljud och hennes händer börjar greppa saker som kommer ivägen... som mitt hår tex! ;)

Mammagruppen på BVC

Idag var jag på första mötet på BVC för mammagruppen som de ordnar.
Oh, vad jag längtat efter att denna grupp skulle starta!
 
Det var himmla kul att träffa några andra mammor och deras små. Jag tror att alla var födda i december. Det var jättesöta allihop! Var kul att få se andra bebisar i samma ålder. :)
 
De andra mammorna var också jättetrevliga allihop! Vi bestämde oss för att skapa en facebook-grupp så en av tjejerna skulle fixa det. Kul att hålla kontakten och kunna prata och kanske träffas utanför de uppbokade mötena på BVC med.
 
Oh, jag gick därifrån och var bara helt glad! Så skönt att alla där verkade vara så trevliga!

Lunchat!

Idag har jag varit i Kista centrum och lunchat med min kollega Annika.
Resan dit gick bra förutom att min buss till Danderyd var sen så att jag missade min buss i Danderyd som går till Kista, men det kom en till en kvart efter så det löste sig ändå.
 
Åt lite gott med Annika, köpte en ny Body till Luna, man måste ju börja köpa lite kläder i större storlekar nu, så köpte en i storlek 68 som hon antagligen kan ha om nån månad. Älskar märket Newbie som Kappahl har, så himmla fina kläder! Gillar deras mönster och dova färger. Inte så mycket för alla dessa skrikande bebiskläder med konstiga tryck på.
 
Luna sov medans vi åt och sen när Annika gick tillbaka för att jobba så letade jag upp amningsrummet som Hanna, min låtsasbrors tjej tipsat om. Hittade dit och Luna kunde få mat i lugn och ro och så hade de även skötbord där så Luna fick mat och ny blöja och blev en nöjd bebis som somnade om i vagnen igen! :D
Amningsrummet var jättebra, dock var det en jättekonstig hiss upp dit, man var tvungen att hålla i "upp"-knappen hela vägen upp och ned själv.
 
Jag satte mig på bussen och åkte hem igen.
Bussturerna går rätt bra, förutom när busschaffören stannar för långt ifrån kanten och man liksom måste lyfta vagnen själv till kanten...
Men idag när jag skulle gå av här hemma så hjälpte en snäll dam mig. :)
Glad var jag och tänkte att människan är god trots allt... tills jag såg ett par snorungar börja kasta snöbollar på bussen... suck... varför..? Oh vad jag ska lära min dotter hyfs!
 
Bodyn jag köpte till Luna:

...jag KAN!

Idag åkte jag ensam in till stan, först buss till Danderyd, sen tunnelbana till Östra och sen buss därifrån till Djurgården. Jag har varit nervös över just tunnelbanan, men det gick ju galant!
Det är ju lite nytt att inte kunna ta sig överallt, man måste leta efter hissarna och rulltrapporna för att kunna ta sig dit man vill, men sen går det bra!
 
Jag skulle träffa en forum-vän som ville ge mig hennes bebis gamla urväxta blöjor, väldigt snällt! :)
Vi gick en liten promenad på Djurgården sen fikade vi på blå porten. Det blev en trevlig dag och en riktig boost för mitt självförtroende!
 
Jag åkte buss, tunnelbana, hiss och rulltrappa. Rulltrappa och buss har jag iofs testat förut, men nu blev det allt på samma dag!
Sen ammade jag även för första gången ute bland folk. Körde filt över axeln och det gick bra!
Luna skötte sig fint när vi var borta dessutom, tack kära barn!
 
Något hände när jag födde Luna, jag VÅGAR!

Sover!

Min llilla tösabit SOVER!
Victor var ute och gick med henne medans jag fixade lite inbjudningar. Victor var borta ca en timme och hon fortsatte sova nu när de kom in! Yey!
Så vi har även hunnit med att klippa Victors hår, det behövdes verkligen! Nu skulle mitt hår med behövas klippas, inte klippt mig på ett år nu! Herre gud... mitt stackars hår!
 
Bjuder på en nytagen bild på Luna:

Det som fungerar idag fungerar inte imorgon...

Det som fungerar idag fungerar inte imorgon, ja, det stämmer verligen!
 
Idag sitter jag med ena foten på babysittern och gungar Luna för att hon ska somna... och det fungerar.. idag! Haha!
Imorgon fungerar det säkert inte längre. En bebis "faser" kan vara från en dag till en annan.
 
Igårr blev Luna helt hysterisk och visade absolut inte sin fina sida när det var massa gäster här för att jag fyllt år. Hon var grinig och ledsen och inget fungerade på henne.
Men jag tror hon var trött och sen var det kanske lite väl mycket bollande med henne mellan olika personer, hon blev liksom orolig.
Sen behöver den lilla damen sova iaf en stund på förmiddagen eller precis efter 12, annars blir hon ingen glad tjej. Vi brukar ju försöka gå ut och gå om det inte är så att vi åker bil någonstans och hon får sova i bilen, men igår blev det ingen sömn alls innan det kom folk.
 
Vi bestämde oss för att gå ut i snömodden efter att folket gått och gick till ICA i Hägernäs för att handla lite nödvändgt och GODIS för att få ha godis i min nya skål som det står "Godis" på som jag fick av min syster! :D
Shit, vilket träningspass vi fick oss.. det är TUNGT i snömodden! ^^

Sova på dagen, nejtack!

Jag har en underbar liten dotter, hon sover som en liten ängel på nätterna. Hon äter typ 3-4 gånger varje natt och vissa nätter får jag sova hela 4 timmar i sträck! Hon somnar nästan alltid om efter att hon fått äta, ibland har hon ont i magen, då hjälper det oftast med att vända henne till mage en stund, hon pruttar och sen vänder man tillbaka henne och så somnar vi om igen.
Hon sover i sängen med oss, har en plats med en bebis-kudde och en filt runt om så hon får sig ett litet nest, skulle vilja ha ett sånt där babynest, men de är dyyyra och jag har då ingen tid över till att sy något just nu.
Vill hon inte somna efter amningen brukar jag bara krama om henne så somnar hon vid sidan av mig och så fortsätter vi sova så.
 
Senaste två dagarna har vi klivit upp vid 7, känns helt okej när vi legat i sängen vid 22.
 
Nu till problemet... hon sover inte på dagen!
...eller jo, det gör hon, om man packar ned henne i vagnen och går ut och går. Testade packa ned henne i vagnen när hon somnar i min famn idag och gungade henne och körde över mattkanten, tröskeln och sladd... NEJ, man kan tydligen inte sova i vagnen inne... -.-
Problemet idag var snön.. var ute i 45 minuter i snömodden, sen orkade jag inte mer, var helt slut när jag kom hem och helt svettig! Hon sov när vi var ute, men vaknar såfort vi kommer in. Kräsen unge!
I vanliga fall är jag ute ca 1- 1 och en halv timme och då sover hon även en stund när man kommer in.
 
Babysittern då? Jo, där har hon ju somnat ett par gånger, men inte idag inte... trots attjag gungar henne och hon halvt sover så vaknar hon upp igen...
 
Vaggan är bara att glömma, hon vaknar upp direk.
 
Nu har det gått ca 10 timmar sen vi klev upp och Luna har sovit högst en timme. Grinig, japp... hon är ju trött stackarn.

Så jag satte på mig bärselen, trots min onda rygg/nacke och gissa om ungen somnade som en stock! Lär få ha denna på mig tills Victor kommer hem och kan ta henne lite. Mammas rygg kommer dö, men min bebis SOVER!!! :D
 
Trots att promenaden var SJUKT jobbig idag, njöt jag lite för att det var så fint ute.
 
 

MVC-besöket

Idag skulle jag till min barnmorska för efterkontroll kl 10:30.
Bara det var en utmaning, aldrig varit uppe och borta så tidigt med Luna själv förut. Men det gick bra, jag var färdig innan jag skulle behöva gå till bussen så jag hade bra marginal.
Marginalen var bra att ha, för preciiiis när jag trodde vi var klara och Luna var tankad så brakade det i blöjan så jag fick byta ytterligare en gång innan vi gick.
Sen höll jag på att ta med mig en katt ut med... Pysen la sig i korgen under vagnen precis när vi skulle gå, men jag har som vana att alltid kolla där, för det är tydligen väldigt mysigt att ligga där.
 
Var nere vid bussen 10 minuter innan den skulle gå så var väldigt nöjd... men kommer bussen då? NEJ! Ingen buss kom och vi blev massa folk på busshållplatsen och jag hade en tid att passa och bara 15 minuters marginal... Fick vänta på nästa buss, som går 30 minuter senare. Ja, jag skulle alltså missa min MVC-tid, men jag tänkte att jag åker in iaf och ser, de kanske har nån annan tid idag senare om jag har tur, annars kan jag iaf boka en ny tid på plats.
Nästa buss kom iaf i tid, men ja, jag var ju sen.
Hatar att vara sen, tycker det är pinsamt!
Jag halvsprang till MVC och kom 10 minuter innan min tid var slut. Men min BM var så himmla snäll och kunde trycka in mig en timme senare lite snabbt.
 
Jag gick en sväng i Täby c och insåg att hela centrum var fullt av ensamma mammor med sina barn precis som jag. Synd bara att alla vi går där ensamma ist för att träffa varandra.
Mammagruppen börjar nästa vecka iaf, säkert nån av de där som gick där som är med. Ska bli jättekul, vill verkligen träffa folk!
 
Kom iaf tillbaka till min BM sen och pratade lite och allt såg bra ut och mitt järnvärde var på 138! Shit! Efter förlossningen låg det på 70 sen med två påsar blod låg det på 89 och nu 138 6 veckor efter och lite niferex.
 
Ah, juste, jag fyller år idag med... 26 år, galet!

Första BVC-besöket

Idag har jag och Victor varit med Luna på hennes första BVC-besök.
Eftersom jag måste lära mig att åka kommunalt med Luna så bestämde vi oss för att ta bussen istället för bilen till BVC. Det gick jättebra, jag är så himmla glad för att slippa såna där höga bussar med trappa, de har tydligen bytt ut alla bussar till låga bussar hos oss nu så slipper det i Täby iaf!
 
BVC-besöket gick jättebra, Luna fick jättebra betyg.
Det hon skulle kunna vid den här åldern var att fixera blicken och följa med blicken och det kunde hon. Hon visade även att hon kan le för BVC-sköterskan, fast det behöver hon inte kunna förenn vid nästa besök! ;) Duktiga tjej!
Hon tyckte att hon såg väldigt fin och frisk ut.
Hon väger numera 4370 g och är 53 cm lång.
Hon följer viktkurvan PRECIS på medel och längden går lite under medel men hon följer sin kurva fint uppåt.
 
Hon fyllde även i min och Victors längd och både jag, Victor och Luna ligger precis lika mycket under medel alla 3. ^^
 
Jag passade även på att amma offentligt för första gången i väntrummet efter besöket och då passade Luna på att braka i blöjan så att det började läcka upp på ryggen, oh vad jag är glad för att jag alltid har med ombyte till henne i skötväskan! :D Så ja, vi passade på att byta kläder på BVC med!
 
Sen gick jag och Victor förbi Täby C, han skulle köpa mig en födelsedagspresent, jag fyllde tydligen år på onsdag... trots att jag skulle stanna på 25 år, vet inte riktigt varför det inte fungerade, men nu ska jag tydligen fylla 26!! Oh, herre gud, jag är ju närmare 30 än 20 nu!
 
Jag gick även på jakt efter en sån där mobil som man kan sätta över skötbordet, men jag vill ha en man kan fästa i väggen. Vi upptäckte nämnligen att Luna gillade mobilen på BVC massa och låg och tittade på den. Men jag hittade ingen i Täby C så får kolla vidare.
 
Sen tog vi bussen hem igen, gick hur bra som helst att åka buss och Luna var snäll hela tiden och sov gott i vagnen.

Shoppat!

Jag har idag köpt ett par byxor! Japp, så nu kan jag äntligen slippa gå i mammabyxor... har nämnligen inga andra som jag får på mig.
Får väl se hur det blir sen, om jag blir mindre eller inte, just nu kan jag inte ha dem iaf.
 
Så nu har jag ett par svarta jeans i storlek 26, aldrig haft så stora jeans förut!!
 
Shoppade även en söt liten klänning till Luna för pengar hon fått av mammas syssling... tror jag det är iaf.
Här är den lilla klänningen från POP.
 

RSS 2.0