God Jul & Gott Nytt år!


Ensam...

Jag trodde att när man flyttar hemifrån kommer man ha tid att träffa kompisar och kunna ha vänner hemma äntligen.
Bodde inte på ett sådant sätt att jag kunde ta hem vänner när jag bodde hemma hos mamma.
Trodde allt med ensamhet och brist på vänner skulle lösa sig.

Men vad hände...? Nu sitter jag här själv. Varje gång Victor inte är hemma är jag själv. brist på vänner.. Vill ha någon att prata med. Titta på en film med, dricka ett glas vin...
Men jag har ingen... jag vet inte vart alla tog vägen.

Min möhippa var den finaste dagen på länge. Alla tjejer på en och samma gång hemma hos mig, jättemysigt. Jag älskade det! Jag njöt av att ha vänner en dag.
Jag visste att jag inte skulle få nån möhippa om jag själv inte gjorde något, så jag bad victor kontakta mina vänner och sammla ihop dem, kändes pinsamt att be om det, men de var så himmla fina, underbara människor som jag träffar på tok för sällan.

Men jag vågar inte... vet inte om någon VILL träffa mig... därav vågar jag inte fråga längre. Vill inte att folk ska behöva umgås med mig om de inte vill.

Hur hitar man tillbaka till att ha vänner igen? Hur umgås man, hur ber man någon umgås med en? Hur vet jag vem som vill umgås?

Jag avskyr ensamheten, Victor jobbar natt och kväll. Hatar att sova själv. Helgerna han jobbar tillbringar jag hemma själv. Jag har bara Victor.

Skulle så vilja ha tillgång till en bil och kunna ta mig till folk, om jag nu ens vågar träffa någon.

RSS 2.0