Kattlåda!

Jag ska leta upp någon snygg låda så att jag kan göra en snygg kattlåda till Pysen. Det är inte direkt snyggt att ha en ful låda i badrummet... och så slipper man att han sandar ned hela badrummet med!

Just nu har jag kristaller, men de var inte riktigt lika bra som jag hoppats på... de bli äckliga redan efter en vecka så kanske går tillbaka till den trogna eldoradosanden igen. Billig är den ju också!
Allt för min katt!

Kolla in denna snygga kattlåda tex! Sån vill jag ha! Leta-leta....


Ett hus utan en katt är inget hem...

Det här är mitt hjärtegull, min kära underbara kisse som jag nogs kulle kunna göra vad som helst för. Jag är helt förälskad i honom. Visst må han vara jobbig när han har sina race, men sen är han bara underbar!
Kommer och vill ligga i famnen, myser och allmännt bara gillar oss!
Att få känna den kärleken man får tillbaka av en katt är underbart... Jag har nog blivit rätt rejält katt-tokig, men jag måste ju också få ha ett intresse, eller hur?

På måndag ska Pysen kastreras och jag hoppas det går som det ska... det gör det nog. Victor ska både lämna och hämta honom hos veterinären eftersom han är hemma och ledig.

Har ju varit ensam hemma varje kväll denna vecka, knappt sett Victor alls. Och Pysen är faktiskt den som hållit mig uppe, jag är inte ensam när jag sitter här hemma, jag har min kisse... <3

 

 

<3


Helg!

Idag har min syster yster varit här och blivit lite fotograferad. Det var trevligt att ha henne här en stund, och Pysen ÄLSKAR henne, springer efter henne och vill leka med henne HELA tiden :).
Vår lilla sötnos till kisse brukar kunna charma de flesta, till och med Victors pappa!

Fredagen gick snabbt, Handla, äta, städa soooova!
Lördagen bestod av bio, Toy Story 3D i kista. Vilket inte alls var kul... eller filmen var söt, men mina ögon fixade inte 3D utan vanliga glasögon med, blev sjukt ansträngd i ögonen och fick ont i huvudet. Och 3D är överskattat, så häftigt var det faktiskt inte, men nu har jag sett en film i 3D iaf.
Efter Bion åkte vi hem... åt mat och begav oss till gamla stan och träffade David på Medusa. Trevligt! Och jag höll nästan på att få med mig Ida med, hon hade varit på bröllop, synd att du inte kunde komma. Men Ida och jag ska ta igen den där kvällen som aldrig blivit av. :) Saknar Ida! Men får se henne, hennes Evert + underbara töser nästa helg! :D Sötnosarna!!
Skall även på 5-årskalas nästa helg hos Hennie, mycket små söta flickor på samma helg! <3

Underbara helg, vill ha mer utav den!

Min söta Pysen!

 

Min syster yster!


This is...

Ibland måste man göra lite små prioriteringar, tänka på rätt sätt och inse vad som är bäst för en själv.
Men jag kan säga att detta äe inget man gör över en kväll, därskilt inte om det handlar om mig, jag kämpar på och vill inte ge upp. Fast det här är inte att ge upp... egentligen. Så ska nog inte tänka på det sättet. Men jag ska ta det lungt, ett steg i taget.

Oh, äntligen fredag igen, fredag betyder oftast att vi handlar, städar lite och hamnar i soffan och kollar på tv. Skulle nog vilja göra mer, men jag orkar faktiskt inte mer... jag jobbar, äter och somnar när jag kommer hem. Försöker även hinna med att träna, men det är inte alltid jag orkar det heller. :(
Idag sitter jag med en varm vetekudde på axlarna, mina axlar/rygg mår INTE bra... stel och trött.

Hoppas på att få göra något imorgon kväll, om jag orkar engagera mig lite och höra av mig till folk. Skulle vilja gå ut, träffa lite folk och slappna av!

Det är inte alltid en dans på rosor, det här.

RSS 2.0