Min Nisse! <3

Detta är min kissekatt, Nisse, min älskling, min bebis! <3
Älskar denna lilla varelse massa! Och nu måste jag flytta ifrån honom... Det är lite hårt faktiskt.
Haft honom i knät framför datorn sen han var liten bebis, bara några veckor gammal.
Jag har lärt honom sitta på kommando... inte alla katter som kan! :p
Han är otroligt försiktigt och snäll katt. Han gör ingen illa, vill inte trampa på någons saker...
Han är helt perfekt. Bästa katten någonsinn, men ja, jag måste flytta ifrån honom.. :( och jag kommer sakna honom massa faktiskt. Ja, han är "bara" en katt, men han är en väldigt fin sådan.
Han har en stor personlighet och har varit med mig mycket.

Jag tror nästan att han förstår att jag ska flytta, han går och stryker sig mot mina flyttlådor och följer efter mig såfort jag är hemma. Och jag tar tillvara på all tid jag kan med honom nu för att jag vet att jag inte kommer få vara med honom varje dag igen sen :(

Min äälskade Nisse, du är så fin!
Första katten i mitt liv... och kommer alltid att vara den bästa! <3


Lägenhet!

Japp, vi har fått lägenheten!
Skrivit på papper och fått kontraktet hem igen! Och jag är så lycklig!

ÄNTLIGEN ska jag och Victor få våran lägenhet! Ett år efter att vi fick bostadsrätten som vi inte fick tillslut. Sen gick det nedåt, vi tappade hoppet lite och letade inte fullt lika aktivt. Eller höll ju koll på hemnet.se varje dag, men det är inte så lätt att köpa något med en lön.
Sen började vi kolla hyresrätter på Akelius med hjälp av deras sparkonto. Man får nämnligen förtur om man lägger in pengar där. Vi la in en liten summa först, sökte, och sökte... men fick inget. Så sen bestämmde vi oss för att lägga in max-beloppet på Akelius Spar, en vecka senare fick vi erbjudade om en lägenhet på flygkårsvägen.

Vi gick och kollade, trodde att det var fler som fått erbjudandet och hoppades inte på så mycket. Såg lägenheten och blev förvånade över hur fin den var! Jättefin verkligen! ÖVER förväntningarna.
Vi gick hem, tackade ja på akelius hemsida. ca 20 minuter efter det ringer de och säger att lägenheten är vår, vi kan inte förstå det och kan fortfarande inte tro på det. Vi har blivit av med en lägenhet förut precis på mål-linjen. Så vi sa väl... "jaja, vi får väl se..."

Men ja, vi fick hem kontraktet i slutet på förra veckan, skrev på det i söndags skickade in det i måndags och idag fick vi tillbaka det. Allt är färdigt nu!! Den är vår!

1 Juni får vi tillträde... ska hämta nycklarna då... sen flyttar vi helgen efter! OJ! :D


RSS 2.0