Älskade <3

Victor är borta ikväll, första gången jag ska sova utan honom sen vi flyttade in... en månad sen. Sovit varje natt med honom sen dess.
Råkade bläddra igenom gammla bilder från det att han var i usa idessa 11 månader... det gör så ont, vet inte om jag gråter för att det var så jobbigt eller om det är för att jag har honom tillbaka igen.

Jag har ingen aning om hur jag klara de det, skulle ALDRIG göra om det. Vissa dagar var okej, andra låg man på botten, helt hjälplös. Man kunde inte göra annat än räkna ned dagarna... och dagen vi fick se varandra igen glömmer jag aldrig. Vi var nyförälskade igen, från första ögonblicket vi såg varandra. Ingenting hade förändrats, vi plockade upp alla känslor igen på några sekunder! Och sen dess vill jag aldrig släppa honom igen, ALDRIG! Varit ifrån varandra högst 2-3 veckor sen dess och så länge är också för länge. Idag känns en natt som för länge.

Man uppskattar inte varandra varje sekund, men man borde. såna här kvällar får en att inse det. Inse att den man har är det bästa som finns och någonsinn hänt än.

Men jag ångrar inte att vi var ifrån varandra sådär, för jag vet inte om vi varit lika starka ihop utan den resan. Vi lärde oss mycket om varandra och oss själva. Men nej, Aldrig igen.

Jag älskar dig så innerligt! <3

Bulgarien, stranden där vi förlovade oss.

Någon som saknar mig?

Killen ligger och sover och här sitter jag, ensam för första gången på länge... vilket innebär att jag tänker massa... jag gör ju sånt. Och jag saknar så himmla många personer just nu! Alla människor som betyder nåt för mig saknar jag!
Ida frågade idag om jag ville äta lunch med henne i veckan och JA, självklart!! Jag har saknat dig Ida! Du är en av dessa människor jag saknar! Träffas inte alls ofta numera... nån gång då och då...
Men imorgon ska jag få träffa Ida! :D

Jag saknar Emelie, hon har flyttat till Eskilstuna och jag kan inte alls leka med henne mitt i veckan som förut....:( Vi brukade äta middag och kolla film/tv ihop. Saknar dig gumman!! När får jag se dig igen?

Emma... inte sett dig på länge heller... Vill du komma hem till mig och leka? Älskade du, minns du alla kvällar hos dig i täby..? Oh Emma, jag vill se dig snart!

Emil från jobbet... jag saknar dig med. Bussresa och raster tillsammans. Går inte på rast alls längre nu när du slutat...:(

David... Såg dig för nån månad sen... men längesen vi pratade på msn. :(

Matte, jag saknar dig med... vi ses inte lika mycket på jobbet längre... men som tur var, så var du här vid midsommar. Matte kära du, gammal vän :)

Mamma, jag saknar dig. Konstigt att inte bo med dig längre...

Lasse... saknar dig med... Ingen som hämtar mig längre.

Syster yster, vem ska jag nu bråka med?

Bror Simon... vems säng ska jag nu sätta mig på för att kolla på dina nya spel och diskutera konstiga saker?

Nisse, min katt hemma hos mamma... Stor saknad!

Martina från jobbet... vi har väl knappt sets alls sen du slutade? Ses snart?

Saknar nog fler än så...


Någon som saknar mig?


Människor med för mycket tyckande...

Jag blir både trött rädd och arg....
Jag brukar läsa pappabloggen, Alex schulmans blogg om lilla Charlie. Och jag kan inte låta bli att reagera när jag läser om hur arga alla blir över alla "fel" de gör med Charlie. Måste säga att Charlie ser ut att vara en väldigt glad liten flicka och hennes föräldrar verkar ta god hand om henne... Folk reagerade hårt nu pga att lilla Charlie hade fått på sig en bikiniöverdel... att det skulle vara sexistiskt och fel. Tycker du att en liten ettårig flicka ser sexig ut bara för att hon har bikini på sig är du fan helt sjuk! De skrev om att pedofiler skulle titta på henne och allt var det var... men är det inte bättre då ATT hon har en överdel på sig? Hur ska det kunna skada henne?

Shit vad folk reagerar konstigt... Måste de alltid lägga sig i hur andra sköter sina barn?
Hört vänner/bekanta och andra mammor säga samma sak... många lägger sig i hur de sköter sina barn. Visst kan väl tips och råd mottagas, men när andra lägger sig i och säger hur mycket fel man gör och hur allt ska skada ens barn... Vet man inte det bäst själv?

Kommer det svärma en grupp människor runt mig med den dagen jag skaffar barn, som säger att jag gör fel? Att jag skadar det jag älskar mest av allt. Att jag inte förstår bättre, att jag är för ung för att veta...?

Varför, varför, varför ska alla dessa människor lägga sig i så? Har de inget bättre för sig? Har de inga egna barn att ta hand om?

Hur ska man kunna våga skaffa barn i denna värld...?
Eller ska man göra det för att ta all denna kritik och visa att man visst kan och bevisa hur friskt ens barn är?

Jodå, jag lever...

Jag blir knäpp på vissa och vissas beteende...!
OMG, jag är så vuxen och tråkig skulle nog vissa säga, fine, då är jag väl det.... men jag trivs, jag trivs med den jag är! jag trivs med att vara jag. Jag skämms inte över något jag gör... behöver inte göra mig till på något sätt, I am me.

Hänt mycket nu, med mig och min omgivning,
Vi har en lägenhet, vi betalar allt själv... eller ja, jag betalar allt tills victor får sin första lön. Jag städar och lagar mat, nä, vi har inte ätit någon form av hämt- eller micro-mat alls. Bara hemlagad mat!

Igår var jag och shoppade med mamma, köpte en himmla massa grejjer, fast det var första gången på en sådär 2 månader som jag köpte något i klädväg... så det var jag värd! :D
Köpte två klänningar, 3 linnen, en t-shirt, örhängen.... det var nog allt... tror jag... kanske. ;) Trevligt att umgås lite med mamma iaf.

Nu har jag bara 4 dagar kvar, sen har jag min välförtjänta semester i 3 veckor! Då ska jag och kisse ha det bra. mjo... vi hämtar ju Pysen på min första semesterdag, nästa måndag! Kommer bli så himmla spännande att hämta honom och se hur han är! :)
Men vad ska jag mer hitta på under semestern? Nån som vill träffa mig? :D

MidsommarPicknick på stranden

Sommar-Redo för jobbet!


Pysen!

Denna lilla varelse kommer hem till oss den 12 Juli. Om 10 dagar blir han en del i våran familj! <3
Hittade honom på blocket och ringde, vi fick komma och hälsa på förra helgen.
Han bor i Älta med sin mamma Selma och 4 syskon.
Mamma är blandras mellan Birma och Norsk skogskatt och pappa är bondkatt.

Har köpt nästan allt till honom redan, Låda, transportbur, matskålar, klosax, leksaker...
Och idag ska vi kolla på sele och halsband till honom.

När vi var och hälsade på honom hade han någon dag tidigare gjort illa sig i tassen och haltade lite, en veterinär hade kollat på honom. Så Ägaren sa det att, blir han inte helt bra så får vi ta bort honom. Därav har jag inte kunnat helt lite 100% på att han skulle bli vår, men igår ringde hon igen. "Pysen mår bra", sa hon! :)
Roligt att hon kallade honom för Pysen, vi sa att vi skulle döpa honom till det, så nu är han en "Pysen" hos dem med! De hade fått vaccin och så hade veterinären kollat på honom igen, nu är han återställd och är pigg och glad igen :D
Vilken lättnad! Min bebis kommer snart till mig! Då ska jag ha semester och leka med honom så mycket jag bara kan! Få honom lika fin som Nisse!
RSS 2.0