GPS is the shit?

Alla fönster lyser... rummen blinkar i alla dessa vackra färger... där sitter de, vi... du och jag...
Utanför är det mörkt, deppigt, kallt... Gatorna är tomma på människor, parkerna är tomma. Någon enstaka hundägare är ute och går. Vi håller oss borta, inne, vi kryper ihop, gömmer oss från verkligheten utanför.
Varför gör vi så..?
Varför gör vi det värre än vad det redan är. Visst fan är det mörkt och kallt och jävligt, men därför är det ju ännu viktigare att hålla hoppet uppe. Varför gör vi inte det? Varför går vi alla i någon slags dvala såfort det blir höst... sen stannar vi där hela vintern... fram tills våren. Vi stänger in oss större delen av året, inte konstigt att vi blir deprimerade...
Vi bygger upp denna bariär mot varandra. Vi vill inte träffa någon annan. Vi ser inte varandra, och det är inte bara pga att det är mörkt, vi vill inte. Vi vill inte vara glada... vi har redan när första mökret lagt sig bestämmt oss för att deppa, stänga in oss och sjunka in i dvalan...

Denna vinter ska jag bryta detta... jag ska dra mig ur, jag ska inte följa med in i dvalan. Jag ska leva, jag ska le och vara glad. Reta gallfeber ur alla dessa deppon som dvalar på vintern.
Jag har nämnligen träffat en ny människa, en människa som vet åt vilket håll man ska gå, han har en GPS, den GPS jag saknat. Jag säger ju att jag har dåligt lokalsinne.. Det är då man behöver en GPS.

Jultomten är här nu!

Jag har träffat jultomten!
Det är sant, jag såg honom... jag hälsade iofs aldrig på honom, vågade inte.
Tänk om jag skulle avslöja honom, om alla andra runt omkring skulle komma på honom. Då skulle allt vara förstört. Julen skulle aldrig komma. Vågar inte riskera det...
För det är väl så, tomten kommer när snön kommer och det har snöat, så nu har han vaknat upp till liv.
...men vad gjorde han i danderyd, vart skulle han så tidigt på morgonen?

Han var stor, tjock... vanliga kläder iofs men han får ju inte avslöja sig, däremot hade han en mössa med renar på! Det var han, jag såg det!

Tänk att tomten kommer iår med! :D *lycklig*

Den fina damen

Du, damen, du är fortfarande lika intressant.
Hur en människa kan vara som du utan att själv må dåligt av det, skämmas...

I fredags stod du bakom mig i kön in till bussen, men på något sätt lyckas du alltid på ett lite fint sätt smita före alla andra. Självklart måste fina damer få "SIN" plats på bussen? Denna dam har två platser hon pendlar mellan, men hon lyckas nästan alltid få dem då hon smyger före alla andra i kön. Ingen respekt för anfdra där inte. osvenskt, ja.. eller bara respektlöst.

När denna fina dam kommer in på bussen får ingen annan sitta bredvid henne, aldrig har jag sett någon sitta bredvid henne. Bussen kan vara helt full, endå får ingen annan sitta på platsen bredvid. Hon har en minimal liten handväska som absolut ska ha en egen plats bredvid henne, folk tittar på henne, sådär som man gör för att få henne att flytta på väskan och ge plats åt någon annan, men hon möter inga blickar, låtsas inte se att någon annan också vill sitta ned.
Denna dam har också en oändlig garderob vill jag lova, olika kappor, skor och kläder varje dag. Till och med ett gänbg olika läsglasögon som matchar kläderna hon har på sig.

Om denna fina dam nu är så rik och inte tål andra människor kanske hon ska skaffa en bil, eller rent ut sagt privatchafför?

RSS 2.0