Dregen på Tegel!!

Igår var en ball kväll!
David ringde mig när jag satt på bussen påväge hem från jobbet och tyckte att jag och Victor skulle följa med till Tegel ikväll för att Skiller, ett band de känner skulle spela där och för att DREGEN skulle vara DJ där hela kvällen!
Och jag skulle väl aldrig missa en chans att se nån som Dregen på riktigt!!
Så, Ja, vi bestämde oss för att följa med!!

Första de såg av Dregen missade jag för att jag var på toaletten, lite illa gjort med tanke på att det var mest jag som ville se honom. :p
Men sen började han spela musik och då var ju jag bara tvungen att gå och kolla!! ;)
Lyckades fota honom på håll, urkass bild, men jag har en bild!! hehe.
Och David tyckte att jag skulle ha en autograf så han skaffade en åt mig!!

Sen stod vi där ute ett tag och trodde att det var hans limmo som väntade, men det var det tydligen inte, för helr plötsligt så steg han ut och ställde sig bredvid oss och rökte en cigg. Och ja, vi sa några ord till honom! och jag skakade hand, men ville inte riktigt trycka upp kameran i ansiktet på honom då. :p

Men iaf.... det var en bra kväll, jag fick se, prata och skaka hand med Dregen!!! :D


Trappan dit du ska...

Vissa saker känns bättre än andra. Vissa saker är bra, andra dåliga.
Vissa gillar man mer än andra...
Man kan inte tycka om allt, eller hur?
Allt kan inte vara perfekt. vad skulle vi då sträva efter? varför skulle vi då vilja framåt? Skulle vi komma framåt?
nä...
Det är nog bra som det är, vissa är bättre än andra, på många och flera sätt.
Vissa ger en mer än andra. Vissa ger en ingenting, andra massor!

Jag måste nog säga att jag gillar de som jag kan få ut mer av lite mer än de andra.
Och så kommer det alltid att vara, hela tiden... hela livet möts man av människor man ska tacklas med, problem som ska lösas och människor man ska komma överens med.
Utan dessa motgångar skulle du aldrig komma nånvart.
Ta dina motgångar och se dem som trappsteg... dit du ska. Du måste orka ta nästa steg för att komma närmare...

Någon jag gillar väldigt mycket är min katt.... Nisse.
Här ligger han bredvid mig och bara myser. :)


Se framåt...

Japp, jag hade en lägenhet i en sådär 20 timmar ungefär...
Vann budgivningenoch mäklaren ringde och sa att jag hade fått lägenheten och jag skulle skriva på papper i torsdags efter jobbet... men nä.
3 timmar innan jag skulle vara där ringde mäklaren, den andra som budade hade budat ännu mer och gett upp alla sina villkor, det som gjorde att vi hade fått lägenheten ist för honom.
Så nä, ingen lägenhet.
Men, men... man ska väl inte ta det så hårt heller, vi miste inget... vi hade den aldrig egentligen.

Så i torsdags följde jag med grabbarna på jobbet för att träffa vår gamla teamleader Anne. Det var himmla trevligt och roligt att se henne igen. :D


Får se hur det blir med lägenhetsletande nu, lite trött på det, ska nog inte riktigt leta lika intensivt som jag letat nu, utan kolla runt och kolla mer om jag hittar nåt jag skulle vilja ha i min prisklass... För jag måste faktiskt inte flytta just precis nu på sekunden. Bor ju hemma och får ju bo kvar här just nu iaf. ^^

Victor och jag kollade på resor idag, vi funderar på att åka till bulgarien en vecka, hittat ett himmla fint hotell med pool och GYM precis vid vattnet. :D Visst ser det väl inte för hemskt ut? ;)


Så nära!

Aldrig varit såhär nära, aldig varit så nervös...
Vågar kan, kan jag? panik? :p

Jo... letat lägenhet ett tag nu, på riktigt. Vi har varit på visningar och budat på en del lägenheter.
Fått lånelöfte på sbab, vilket inte var det lättaste. Att ringa till en bank behöver man en hel dag till för att lyckas. Jag hade tur och satt hemma, sjuk. telefonköer på en halvtimme är inte att leka med.

Just nu sitter jag här och väntar på att Mäklaren ska ringa. Jag och en till ligger nu på samma bud på en lägenhet, en fin 2a i Hägernäs som jag så gärna skulle vilja ha.
Vi ligger på samma bud, märklaren tog mitt bud också för att han var tvungen att besiktiga sitt radhus innan, vilket han skulle göra nästa vecka... så jag har en 50/50 chans här... men mja... inte säkert att denna blir min än. Men jag är nära, närmare än vad jag någonsin varit förut.

Men at bo själv med Victor har liksom legat så långt bort, bara en dröm som snart kan bli verklighet.

Jag har lagt ned många timmar på att leta lägenhet. Drömt på nätterna och bevakat hemnet.se. Snart ska det väl bli våran tur också? Snart?

Får jag inte denna så har jag iaf varit nära, och vet precis hur en budgivning går till och hur mangör och hur man ska tänka när man kollar en lägenhet. Jag har lärt mig massor, vet vad man ska titta på, vet vad jag har råd med...

*håller tummarna*


RSS 2.0