Körkort!!

Sjukt nöjd!!!
Fixade körkortet efter 4 uppkörningar! ;) Men jag fixade det iaf. Huvudsaken!
Jättenöjd och jättestolt över att jag faktiskt har körkort nu och får köra!! :D
...även om det fortfarande är lite läskigt!
Körde och hämtade mitt körkort idag, själv!! :D

Var inte beroende av någon annan....

Det bästa jag någonsinn lärt mig på dessa 22 år har jag lärt mig av min mamma...
Hon sa nångång att man inte ska vara beroende av någon annan, att man om man kan ska försöka själv, men man ska ändå inte säga nej till hjälp.
Det hon menade var att man aldrig ska vara så pass beroende av en annan människa att man inte kan klara sig utan. Jag har nog mer eller mindre alltid följt det där.... så länge jag kan minnas. Och jag har klarat mig bra.
Insåg nu att det min mamma sa för många år sen fortfarande ligger kvar och har hjälpt mig något så enormt.

"Jag kan själv" har alltid varit något som visat vem jag är... ber sällan om hjälp, vill göra allt själv och gärna perfekt också. Och man måste väl ta för sig och våga själv. Vilket jag också lärt mig, umgås dagligen med näst intill bara killar och tar man inte för sig då så syns man inte! :p

Men just det där att man inte ska vara så pass beroende av någon annan har jag haft nytta av... många gånger. Jag vågar göra saker själv utan att ha någon med mig. Och jag har mist ett par människor som stått mig nära, inte mist dem helt, de finns kvar, men bara inte hos mig. Människor som jag tyrt mig till och varit med jämt, kännt mig beroende av men svikits... Jag ska inte igen känna den där känslan av total vilsenhet igen, för att jag varit så beroende av just en person. Aldrig igen... Dock har jag växt som människa av att mista dessa personer ur mitt liv, vilket nog är bra på sitt sätt.

Man går igenom så mycket under sitt liv... folk kommer och går, vissa stannar längre än andra.
Jag ska vara mig och göra det jag vill, men med hjälp av mina nära och kära på just den nivån jag vill ha dem på. Jag ska inte känna mig sådär beroende av någon annan igen...


...Jag kan själv!

Förvränga

Hatar dessa människor som hittar på, tolkar och förvränger.
Man borde inte göra annat än skratta, eller hur?

RSS 2.0