Påväg...

Visningar... mjodå... varit på 3 visningar idag och två förra söndagen.
Imorgon ska vi till banken och kolla med lån och så. Så då får jag väl veta hur pass mycket jag får låna så att vi vet vad vi kan kolla på. Jag längtar SÅ efter den dagen så jag faktiskt köper min första lägenhet! Det kommer bli en sån lättnad, Victor och jag kommer kunna umgås mer än 2-3 dagar i veckan som det blir nu, lite för lite för att det ska funka ordentligt faktikst. Så vi båda längtar!!
Lägenheter är det enda som snurrar i mitt huvud just nu, lägenheter, inredning och lån..:p
Pengar, pengar, pengar...

Men efter imorgon hoppas vi iaf på att veta vad vi var att röra oss med. Tror inte det blir så hemskt mycket med tanke på att
Victor pluggar och hela lånet kommer att stå på mig iaf ett år till framåt under tiden som han pluggar.


Något annat jag tänkt på en del är också att jag kommit på en sak jag tycker om att göra... nämnligen att hjälpaandra människor som behöver någon att prata med, det är något jag sysslat med sen några år tillbaka... varit en person som alltid lyssnat när mina vänner behövt det. Något som också byggt upp mig väldigt mycket.
Jag fick ett "Tack" av en sådan vän för en vecka sen... ett Tack för att jag faktiskt hjälpt honom. Det värmde och jag mådde bra av det, att veta att jag faktiskt gjort någon nytta, att jag faktikst hjälpt honom att komma vidare...

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag har haft flera sådana vänner som liksom kommit tillmig när de behövt någon att prata med, någon som rycker upp dem lite... Någon som sagt "Nej, skärp dig, ge inte upp!".
Fått höra att jag är en bra lyssnare, är jag verkligen det? Och varför? Varför är just jag det? Vad är det som är speciellt för just mig? Är det något jag kan ha nytta av?

RSS 2.0