Massa har hänt...

Det var visst ett tag sen jag skrev...
Jag har haft utställningen i skolan, vilket blev väldigt lyckat och bra. Jag har plockat ned bilderna igen och slutat skolan. Vilket är jättesorgligt för jag saknar massa folk!! Vill inte lämna massa folk jag umgåtts med varje dag i två terminer nu! :(

Victor har tagit körkort och kan köra runt mig! :p
Han är cool.


Och idag var jag och Simon på gillinge och gjorde halktestet. Och vi båda klarade det.
Det var lite jobbigt ibland när man inte kunde fråga om man hade frågor, så jag missade en sak man skulle göra för att han inte sa vart jag skulle köra. Så jag trodde jag inte skulle klara det, sjukt jobbigt. Men så blev det ju inte, jag klarade testet iaf tillslut. Phew.
Annars var det kul och jag gillade bilarna på gillinge, sån vill jag ha! ^^
1 av 3 saker avklarade till körkortet, teoriprov den 30 juni också, sen ska jag boka uppkörning snart.

Ensam...?

Jag är trött på ensamheten, om man nu får kalla det ensamhet när man bor i ett radhus med 4 andra människor, 2 katter, 1 kanin, 3 fiskar och en sköldpadda.
Det jag menar är att jag saknar Victor, jag saknar att ha någon att titta på tv med, någon att umgås med på kvällarna. Jag tillbringar mina kvällar i mitt rum, precis som mina syskon gör. Jag ser på tv själv och jag sitter på datorn på msn och försöker få så mycket sällskap det bara går!

Visst om man går i skolan hela dagen eller jobbar, då hade jag inte varit lika desperat på sällskap som jag är då jag suttit hemma hela dagen framför tvn och datorn.

Jag råkar bara tycka om sällskap... och tycker bättre om att ha någon bredvid mig när jag tittar på tv.

UTSTÄLLNING!

Ramat in mina bilder nu och tvättat alla glas med fönsterputs, så nu är de jättefina!!!
Hur lyckas de få fettiga fingeravtryck på glasen som var inplastade? :p H*n som plastade in ramarna och glasen måste ha varit fruktansvärt klumpig. :p

Jag är nu redo för utställning, helt färdig! Och det känns faktiskt bra, jag står för mina bilder! ^^
Och det skulle vara kul om det kom dit folk och tittade på MINA bilder! ...men även fruktansvärt nervöst... man lämnar ut hela sig själv, och låter någon annan bedömma ens känslor.


UTSTÄLLNINGEN 23-25 Maj!
Det är vernissage den 23 Maj, 16.00-21.00 på SOSTOCKHOLM GALLERY / Kungsträdgården.
Det bjuds på alkohol och Noah Gibson + Gustaf Wallnerström från THE OFFICE är DJ's för kvällen.
Ta med dig en vän och kom dit!

image12

En av mina bilder från mitt projekt som jag ska ställa ut.


Jag har fått jobb!!!!

Alltså, jag är så glad att det inte går att beskriva!!!
Det är nämnligen så att jag har fått ett jobb!!! :D *hoppa av glädje*

Förstår du vad det betyder?! Det betyder att mitt liv börjar här, mitt egna liv med min egna ekonomi!
Det är helt sjukt vad bra det är!
Wie, wie, wie! Den 1 Juni ska jag börja jobba, heltidsjobb 8-17 på Tele Computing, på Mattes jobb! ^^


Petra glad!! <3

Semester?

Jag vill också åka till USA igen!!!
Kan ingen åka dit med mig!!! :(

Jag tycker att det var ett sånt otroligt mysigt land och jag vill tillbaka!!
Orättvist att Victor fick vara där i 11 hela månader! :p Dessutom ska han ju dit i sommar med!!! Fusk! ;)

Det skulle vara så coolt! Jag VILL!
Jag vill göra nåt i sommar! Fast så blir det inte... verkar inte ens bli nån festival... och familjen ska ingenstans i sommar heller, har jag tur åker vi på en kryssning eller nåt.

Ibland vill jag nästan bara ta mina pengar och åka iväg själv... men det skulle bli alldeless för ensamt och tråkigt, det man ser vill man ju uppleva med någon annan juh!

Nåt mer jag vill är att åka på en solsemeter, till nåt varmt ställe en vecka eller så, bara få vara i solen och bada och bada i en pool!! Det skulle jag vilja göra i mitt liv innan jag dör! ;)

Jobb, kanske?

Idag är en bra dag för idag har jag lämnat mitt cv till Mattes chef för ett jobb där!
Så.... på måndag kl 10.00 ska jag på intervju på Mattes jobb! :o Vilket är typ sjukt bra, för jag behöver verkligen ett jobb, typ NU! Eller, ja, jag behöver ett jobb i somma och i höst.

Matte är typ räddaren i världen just nu, för jag har sökt sjukt mycket jobb och inte fått ett enda!
Hoppas, hoppas, hoppas jag får jobbet, för du skulle jag bli mäkta glad!!! :D

Körteorin bokad!!

Okey, nu är det så att jag är sjukt duktig och modig! För jag har nämnligen bokat prov nu. Jag ska skriva körteorin den 30 juni så jag ska plugga som en galning nu så att jag klarar det! Håll tummarna för mig nu!
Ska försöka fixa halkbanan nu snart med, för jag måste köra upp innan 18 Augusti, för då går mitt körtillståd ut. Och ska man skaffa nytt måste man ju gå den där kursen... och det har jag ingen lust med.
Så jag tog mig i kragen och ska fixa det här nu!

Jag ska ha körkort i höst, okey?!
Hoppas jag iaf...;)
Får se hur det går med proven.

och jag vill göra teoriprovet innan 1 september, för efter det kommer en ny lag och man ska göra teorin och körprovet på samma dag, sen om man missar nåt av proven har man bara två månader på sig att göra om det.

Suck på gamla människor ibland.

Blev så arg igår.

En tant med gåstavar går på tunnelbanan och ska sätta sig, hon sätter sig mitt emot en svart kille och råkad slå sina gåstavar emot honom.
"Excuse me.. ", säger hon och böjer sig framåt som om att hon inte visste om han skulle förstå eller inte.
"Det är ingen fara...", svarar killen på ren svenska.

Att gamla människor inte kan förstå att man faktiskt kan vara född i sverige även om man är svart eller att man kan ha bott i sverige större delen av sitt liv. -.-

Jobbigt... -.-

Shit vad jag hatar människor som tolkar före de vet något. De tolkar och tror att folk tycker si och så. Och så börjar de tycka illa om en människa de inte vet nåt om, en människa de inte ens träffat på ett tag. De tycker bara illa om denna för att de tror att denne tycker något om dem. Suck.
SLUTA!!!!!

Sen vet jag inte hur denna människa som de andra tro att de tycker illa om för att de tror att personen tycker illa om dem...  sedan mår av detta hysteri. -.-
Jag älskar ju denna människa och vill absolut inte att någon ska tycka illa om denna, så jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att skydda denna.
Allt beror ju på mig, för att jag inte gillar att vara på denna plats och att sedan denna utsatta person inte är här med mig så att de andra tror att denna inte är här för att denna tycker illa om dem. -.-
DET ÄR INTE SÅ!!!

Allt är pga mig, pga att jag trivs bättre på ett annat ställe än här. Inse detta snälla. det är inte den här personens fel, det är mitt och det är jag som undviker denna plats.

Hoppas denna person inte tar illa upp! :|
Det vill jag absolut inte, jag älskar dig och det är vi!

Min Victor! <3

Jag älskar det du sa till mig! :D
Du och jag älskling! DU och jag!

Jag ville höra det där, jag hade hoppats på att få höra det en dag, och förstod väl att jag skulle få höra det, ändå blev jag förvånad. Förvånad över att du faktiskt tänkt på det ett tag. Förvånad, men lycklig. ;)

Tack.


Tack för ännu en bra vecka, även om den inte är slut än.
Jag är lycklig och har allt jag behöver för att överleva, min Victor! <3

RSS 2.0