Ensam!

Oj, nu har jag varit dålig på att skriva! :o
Inte bra gjort av mig...;)

Men, men...
sitter på jobbet i brist på något att göra så jag sysselsätter mig med allt annat än vad jag borde. Jobb finns det inte mycket att göra iaf. Det är väl delvis skönt, men det är sjukt långtråkigt också.
Sen känner jag mig ganska ensam. För det första är Tom och Micke på semester. Och Matte är sjuk! :|
Buhu! :'(

Var duktig och hade med mig matlåda idag, men vad hjälpte det. Fick sitta ensam och äta, var ingen annan som hade matlåda med dig.  Men, men... jag överlevde iaf. Gick till Petter på min rast och fick kolla på hans kamera! :p

Och imorgon åker Victor till USA och ska vara där i två veckor. Jag kommer bli ensam!
Vet inte alls vad jag ska hitta på nu i helgen... hoppas nån vill träffa mig iaf! ska försöka höra lite med folk. Jag vill INTE sitta hemma! Dessutom är Matte också borta i helgen!

Stackars Lilla mig!

Jag gillar när livet gör som jag vill...

Ojoj... det har hänt mycket... lite för mycket på samma gång, så jag trodde nästan att jag skulle gå under, mådde åt helvete! >.< Men jag lyckades lösa allt, mer eller mindre och nu mår jag bra igen! :)

Det värsta som finns är att såra en annan människa, det lyckades jag med, det var inte så kul. :( Det fick mig att må sjukt jävla dåligt och det var jobbigt. Jag vill ju vara snäll ju, alltid. Men det år inte alltid att tillfredsställa alla, man får göra det bästa av situationen helt enkelt bara. Det tror jag att jag har lyckats med nu, det känns iaf bra och då blir jag glad.

Jag gillar när livet gör som jag vill! <3

1 - 0 till mig!

Jag älskar mitt liv just nu, eller ja, näst intill iaf. :p

För det första har jag min älskade Victor! ^^
sen har jag ett jobb, ett helt underbart jobb! Jag tycker så mycket om alla människorna där, de jag lärt känna iaf! :) Alloa är snälla och väldigt trevliga och hjälpsammma.

Bussarna är åt helvete, men det gör inte så mycket för Jocke hämtar mig från galoppen på morgonen och kör mig och Matte till jobbet! Jättesnäll Jocke! :D

Och idag efter jobbet så hängde jag med till matte, och Jocke och Alle med, och så ringde jag Victor som också kom! ^^ Vi spelade Guitar Hero och åt Pizza! :)

Ja, jag är lycklig och längtar till imorgon, jag vill till jobbet och träffa alla! :D
Jag mår bra! <3

RSS 2.0