Spelning på Tyrol

I onsdags skulle jag och Victor åka till Tyrol för att de Hardcore Superstar med Lillasyster och Crash Diet.  Det var väl mest Lillasyster vi ville se och vi tänkte inte stå mitt i röran utan lite längre bak. Allt började 20.00, så vi tänkte komma dit lite innan det bara och skippa att stå i kö flera timmar innan för att stå längst fram. :p

Vi kom iaf dit vid kvart i 8 och vi hittade ett ganska bra ställe att stå på. Det var som en balkong lite upphöjt, jättebra, man såg hela scen. ^^
Vi var ganska glada över våra platsen och vid 8 började Crash diet spela. Efter att de spelat skulle ju Lillasyster spela, trodde vi, men så började de rigga upp hardcore Superstars logga och vi förstod inte riktigt... det var fler som reagerade och ryktet spreds att lillasyster spelat innan. Alltså innan utsatt tid, det hela skulle egentligen inte börja förenn 8? Stod så på biljetten och på ticnets hemsida...:s

Så... ja, vi missade Lillasyster, vilket var ganska surt, det var dem vi ville se. ;(
ELAKA!! Vet inte om det var ticnet som skrivit fel eller om det var Tyrol som gjorde fel.... Elakt var det iaf. :(

Jag ville ju se Lillasyster.

70 C?

Jag har i några månader desperat letat efter en Bh på H&M för att de har billiga BHs där. I julas letade jag som en galning på rean efter min storlek, men hittade inte En enda i min storlek. Så jag tänkte att de är väl slut. Så jag gick tillbaka efter rean när de fått in nya BHs, letade efter nån jag gillade och letade efter min storlek, men kunde inte hitta en enda!! :( Så jag började leta bland konstiga färger och tänkte att den här vill nog ingen ha så där kanske min storlek finns, men nej.... Att det ska vara så svårt! Varit där flera gånger nu och letat och letat... helt förgäves visar det sig.

Idag tog jag mod till mig och gick fram till en tjej som jobbade där, frågade varför jag inte kunde hitta min storlek... och det visade sig att de tagit bort den storleken....:s Tagit bort!!! UH! Men hon sa också att det var ganska många som frågat efter den storleken och att den skulle komma tillbaka i höst, TUR! För jag är desperat, men att vänta enda till i höst för att få köpa en BH?! Uh!! Gråt med mig?

Jag förstår inte riktigt hur man bara kan plocka bort en storlek, det verkade ju som att det var en hel del tjejer som har just samma storlek som jag... så märkte de inte att de faktiskt såldes en hel del i den storleken?
70C är väl inte en jättekonstig storlek? Testade 75C, men jag kan inte ha /% heller!! Det är jättestort!!
Och 70B går inte heller att ha... för liten! BAH!!! Ge mig en BH? Tack!

Hemma igen...

Shit, inte varit hemma sen i fredags morse. Åkte till Victor efter det och var borta i Ösmo hemma hos Victors kompis Johan på fest fredag-lördag. Det tog TVÅ timmar att åka dit! OMG!! Och så fick vi åka pendeltåg, TVÅ gånger! haha. LÅÅÅNGT! Men det var kul iaf.
Sen kom vi hem till Victor och igår städade vi hemma hos Victors pappa, så hans badrum går att spegla sig i nu.
Och så var jag duktig och fotade min uppgift "Plats", så det är typ färdigt med, de ska bara igenom PD ett varv, sen till Crimson...^^
Och imorgon ska jag fota Julia och hennes kompis.... sen ska vi med Lillkatten Måns till Veterinären, han ska kastreras stackarn...

shit. bah, jag är trött!

Bra där Petra!

För det första... Tack för din kommentar Ida. :)

Jag vände på hela mitt liv idag. Mådde åt helvete igår och visste inte vart mitt liv skulle sluta. Men jag gick upp imorse och bestämmde mig för att gå till skolan. Jag gick till skolan och var på mötet.
Sedan gick jag och åt lunch med Ida och Malin. Det var trevligt och bra med mat. ^^
Blir lite avundsjuk på att Ida ska få en bebis! Jag vill också ha en! :p Nån gång iaf...

Det tog dock två timmar för mig att komma hem. När jag var vid östra och satte mig på tåget kände jag att jag började bli kissnödig, jobbigt tänkte jag... och hoppades på att det skulle gå en buss när jag kom till centrum...
men, när tåget kom till hägernäs så sa de att tåget var trasigt och alla fick gå ut och ta nästa tåg... som var 10 minuter efter. -.-
Suck, samma tåg som stod bredvid mitt tåg i östra, som går typ 10 minuter efter.
Suck och stön, jag som var kissnödig! >.< Jobbigt värre var det att stå ute och frysa OCH vara kissnödig!! Jaja, sen kom tåget iaf och jag kom till centru.... uh, ingen buss, så jag fick gå, dock fick jag sällskap av Alex en bit. Trevligt.

När jag kom hem hade jag fått mail av mamma, så jag läste det och hon hade hittat en distanskurs som barnskötare. Vilket jag nappade på snabbt. (haha, NAPPADE!). Så jag ska förmodligen söka det, plugga distans OCH jobba i höst... och hoppas på att få flytta med min älskling snart!!

WOW! Jag har planer för i höst med! Super!! :D


Dock känner jag mig lite elak, så nej första gången i mitt liv till att träffa Victor imorgon. Men jag behöver verkligen vara lite för mig själv och fixa lite grejjer till skolan så jag kan slappna av på lovet ist!
Sorry bejb!! <3 Älskar dig!!

Värdelös?!

Det är inte kul att fota längre, inte när man bli sågad.
"De där bilderna är tråkiga!", okey?
Jag blev så arg, jättearg och ledsen... tappade suger helt ch hållet. Det är inte kul alls att försöka fota när man får veta att man är värdeläs, ja...för så känns det nu, jag känner mig värdelös. Känns inge kul att fortsätta alls.
Victor gillar iaf mina bilder..
Visst, jag har gjort urkassa bilder i skolan på senaste... vilket inte är någe kul alls, men har fått så konstiga uppgifter, inte kunnat lösa dem bra alls.

Ska göra ett stort projekt snart som ska visas på en utställning nånstans... vilket inte känns kul det heller, jag vill göra något bra! Jag vill visa att jag faktiskt också kan. -.-

Ge mig jobb?

Jag slutar skolan i slutet av maj och efter det måste jag skaffa mig ett jobb. Har precis skrivit klart mitt CV, men nu kommer de riktigt svåra, hitta ett jobb. Hur gör man?
Sist jag sökte jobb sökte jag ca 50 jobb och fick inget, fick däremot ett jobb genom en kompis senare. Det är så man får jobb verkar det som, genom vänner/bekanta eller så ska man ha erfarenhet, men hur får man erfarenhet om man inte får jobb? hm...

Men nu har jag verkligen bestämmt mig, jag måste ha ett jobb och jag ska fixa ett jobb!
Sökt ett hittills... en början iaf.
Ge mig ett jobb?


Hur lyckas folk skaffa jobb? Du får gärna ge mig tips, för jag måste verkligen ha ett jobb!

Tävling?!

Jag har insett  att varje dag man är påväg till jobbet/skolan så är man med i en tävling, tävlingen om att få en sittplats, och gärna en fönsterplats.
Vuxna människor tränger sig, springer och knuffas för att komma först på tåget/bussen så att de kan få den bästa platsen! :S Är det verkligen så viktigt att få sitta på rätt plats? Och varför kan inte en ung frisk man lämna plats för en gammal dam eller en gravid kvinna? Ibland kan man se en dam som har svårt att stå titta efter en plats, hon försöker få ögonkontakt med någon så att hon kan få en sittplats, men alla sitter kvar, även om de är friska nog att stå två stationer till. -.-
Jag reser mig gärna för en gammal dam som inte kan stå, men man får akta sig så att ingen annan hinner ta platsen innan damen hinner sätta sig.

Vuxna människor beter sig som småbarn i en sandlåda som bråkar om vem som ska ha den röda spaden.
Skärp er snälla....-.-
Alla är inte lika desperata, men många är det! Suck!

Konstig tant

uh, vad jag inte tycker om konstiga tanter...:S
tanter som får för sig att de ska sitta bredvid en på ens väska när hela tåget är tomt.

Jag satt på en tom 4 sits plats  och dessutom är tåget ganska tomt, men då envisas en tant att hon ska sätta sig PÅ min väska som jag lagt bredvid mig. eh ja. ja, om det varit mer folk på tåget så hade jag aldrig ens lagt min väska bredvid mig utan haft den i knät, men eftersom det fanns gott om plats så tyckte jag att jag inte behövde ha den i knät utan kunde lägga den bredvid mig, men det tyckte inte tanten. ;)
Men jag var snäll, hade lust att säga nåt elakt, men det är trots allt alla hjärtans dag idag! :) haha, tantjävel! ^^

Alla Hjärtans dag?

Jag är i en sån där punkt i livet när man inte kan förstå om amn lever eller drömmer. Är det på riktigt? Kan jag ha det såhär? Är han på riktigt? Nyp mig?
Jag är i en sån punkt i livet som man njuter av, väldigt mycket, mer än något annat. Man är lycklig. Lycklig, för några år sen var det ett obekant ord, tyvärr. Men inte längre, nu är jag lycklig, lyckligare än någonsinn.

Imorgon är det alla Hjärtans dag och jag gillar det! Det har jag aldrig förut gjort, ja har hatat den dagen pga att alla tävlar om vem som är mest omtyckt.
Den dagen var en pina igenom större delen av min skolgång.
I lågstadiet bestämmde jag och två kompisar att vi skulle göra 100 kort var till varandra så att vi skulle få mest kort på alla hjärtans dag. Just för att vi hatade att sitta där utan kort och känna sig bortglömd. För det gjorde man, det gjorde ont att inte få något kort, man insåg att man inte var tillräckligt söt för att en kille skulle skicka ett kort till en, sen gick man hem och grät. Ja, man hade känslor som liten med.

Och varje år skickade jag ett anonymt kort till killen i klassen jag var kär i just det året.
Minns så väl en kille i högstadiet jag tyckte var söt, han fick ett anonymt kort av mig och jag såg när han fick det, jag skämdes så och trodde att han helt klart skulle se att det var från mig, men det visste han nog aldrig. JAg var inte en sån tjej, jaf var inte tillräckligt cool för en sån kille. Alla hade en rang, man hörde nåonstans.


Men idag har jag min Victor och kan skicka kort till honom om jag vill, hur mycket jag vill, för han gillar mig med, han är min pojkvän, det man drömt om hela sitt liv, att ha en pojkvän på alla hjärtans dag. inte förenn nu har jag kunnat känna att jag gillar det, nu när skolan äntligen är slut och man slipper sånt där med att skicka små hjärtan och hoppas.
Jag känner mig så vuxen ibland... som nu...

image5
Älskar dig Victor! <3

Desperate Housewives

Sen i helgen har jag kollat på 12 avsnitt nu och kan inte sluta kolla!! :p
Min lillasyster har köpt både säsong 1 och 2 så jag måste ju nästan kolla! :p har bara sett delvis på säsong 1, inget på säsong 2 och hela säsong 3, så det är lite spännande att få se hur allt började liksom! ^^

oh, jag blir så sugen på att bo sådär som de bor, idylliskt litet område, små barn springer runt, man bråkar med grannar, spionerar på grannar och mördar varandra! :p eh, ja, jag kanske inte riktigt vill ha allt av det där men...

Visst att vara hemmafru känns sjukt tråkigt ensam, men om man är flera stycken som umgås hela dagarna verkar det inte vara helt fel och så kan man passa på att hålla sitt hem helt och rent! det känns ändå mysigt på nåt sätt.
Fast det skulle inte kännas rätt att ha en man som betalar allt för en. Jag skulle också vilja hjälpa till! Man vill känna att man gör något liksom.
Gulligt att tex Gabrielle är hemmafru, hon har inga barn, gör inget på dagarna, men måste ändå ha ett hembiträde OCH en trädgårdsmästare! ;) undra vad hon gör under sina dagar egentligen...

nä, avsnitt 13 väntar på mig nu...

Inspirerad

Idag fick vi träffa våran nya lärare, Nina. Hon var otroligt inspirerande, eller ja, hennes bilder.
Hon hade fotat sin mormor, som under hela sitt liv drömt om att flytta till USA, vilket hon också sedan bestämmde sig för att göra. Hon flyttade ifrån sin man i Finland och började sin dröm, ett liv i USA.
Hon flyttade till New York och bodde där ensam, medans hennes man bodde kvar i finland. men de åkte till varandra och brevväxlade och hade tydligen ett väldigt fint liv tillsammans ändå.
Min lärare följde denna dam, henne mormor i 7 år i USA och gjorde en jättefin serie om henne.

Jag blev så inspirerad, jag vill också flytta till USA, inte nu, men senare i mitt liv kanske. Vill ha omväxling i mitt liv, vill ha en utmaning. Vill göra något nytt.

Sen fick jag en sån ide att följa min gammelfaster Elsie i hennes liv, hon är en sån jättesöt liten dam. :)


Ibland älskar jag allt! :D

Dagen

Idag har jag varit i skolan och redovisat en dålig bild, det känndes mindre bra, men, men, jag redovisade iaf. bättre än inget. Vi fick sluta tidigare, var inte så många där som redovisade. Så jag bestämmde mig för att åka till t-centralen för att köpa nåt åt victor, vilket jag också gjorde, men vad jag köpte kan jag inte säga för han läser det här. :p hehe.

Påvägen till tunnelbanan igen såg jag JC och fick sån lust att bara gå in och kolla, så det gjorde jag, gcik runt lite och tittade, men hittade inget intressant. Men när jag var påväg ut hittade jag en hög med jeans för 99:-! Shit tänkte jag och började raffsa i högen och insåg att typ alla byxorna var i min storlek, 25. dock var de flesta konstiga modeller och hade väldigt hög midja, men jag hittade ett par som var okey, något lite för hög midja för min smak, men det fick duga när de kostade 99:- dessutom var de LEE-jeans som säkert kostat 800-1000:- från början!!


Bilderna från min redovisning. Vi skulle fota en okänd människa på dennes arbetsplats.

Arg

Ja, jag blir arg på alla konstiga psykologer som ska ta hand om vilsna och ledsna människor! Enda de gör är att ge dem en burk piller så att de inte känner något och sen sjukskriver de en. Sjukskriva? Det den där ledsna och vilsna människan behöver är att prata med någon, man behöver stöd. Man behöver vara på sitt jobb/skola, man behöver träffa människor, ha en vardag. Att sitta hemma och knapra piller hjälper inte!

Suck, hör om bara fler och fler som får en burk piller och blir sjukskrivna. Vad hjälper det i längden?!

Jag har sån lust att hjälpa till!
Funderar seriöst på att plugga till psykolog, eller kanske kurator.
Jag vill göra någon nytta!Kalas

Idag har det varit här en massa släkt och så eftersom jag fyllde år i onsdags.
Men för en gångs skull fick jag en massa bra saker!! Saker som är bra att ha när man lyttar hemifrån, vilket jag gärna vill göra såfort jag kan.
Jag fick, underlakan, filt, ljus, kokbok... sen fick jag handdukar från min bror i onsdags med. :)
Jättebra juh! ^^

Uh, jag vill flytta nu, tittade på massa annat jag redan har, telefon, tallrikar, muggar och andra småsaker, ska börja sammla riktigt ordentligt tror jag. ^^
Yey! snart kanske?

Överkörd?

Idag påväg till tåget påväg till skolan höll jag på att bli överkörd...
Skulle gå över vägen, stannar vid övergångsstället, kollar åt båda hållen och ser en bil ganska långt bort så jag börjar gå över vägen. Tittar åt andra hållet och det nästa jag ser är en bil som rejsar förbi mig typ några decimeter bort, mitt på övergångsstället. får tvärstanna och glider på gruset för att bilen höll på att köra på mig. Som tur är klarar jag mig och bilen som nyss nästan kört ihjäl mig reagerar inte... sitter med mobilen i högsta hugg... suck. Nästan så jag önskar att han kört på mig så han fattat att han inte har nån koll alls när han sitter i mobilen när han kör.

Leva

Att leva är som att simma mitt ute på havet utan land i sikte...
 - Man måste hålla huvudet över ytan
 - Akta sig för vågorna
 - Välja håll för att komma i land

Size Zero

Imorgon ska jag först till skolan, som inte börjar förenn 13.30 bara för att vi ska redovisa... sen slutar vi 17.15. Uh, känns ju lagom roligt. Man kommer vara helt slut efter det där.
Efter det ska jag däremot åka till Victors kusin Hennie, hon är nog världens gulligaste! så söt! :)
Så det ser jag fram emot iaf.

Uh, ska som sagt ha redovisning imorgon, vår uppgift var att spana efter en trend och sen fota. Jag valde "Size zero". ...hm... jag själv har faktiskt size zero. :p Inte känner jag mig vackrare för det... känner mig snarare väldigt liten. Folk strävar efter att se ut som mig i princip. Får man säga så? Haha, men det är ju en del av sanningen. Ska man känna sig fin då? Attraktiv? hm... eller spinkig och äcklig?
Det beror på vem du frågar. Världen är väl för rolig! :p
Folk går ned i vikt för att bli lika liten som jag, om jag nu är så perfekt, varför vill jag då gå upp i vikt?

Godnatt!

Välkommen till mig själv!

Yey! Nu är jag duktig, har byggt mig en egen blogg, som jag hoppas att jag ska skriva i en hel del.
Det jobbiga är bara att försöka bygga en snygg blogg utan att ha nån av originaldesignerna. Jag ville såklart ha en egen personlig blogg! ....och då får man ju jobba för det! :p haha.
jaja, duktig är jag iaf!

Detta är jag!

RSS 2.0